Tupperware Csak a készlet erejéig!!!!!

Lejárt

Iker Tojástartó – Ára 1.490,- Ft   

A tojástartóban 2 db tojást tudsz biztonságosan szállítani. A tojástartón belül ötletesen egy pici sószóró is helyet kapott.

Friss Torony I. – Ára: 1.690,- Ft
Kitűnően alkalmas felvágottak és sajtok tárolására, tálalására! Az edény jól záródó, biz-tonsági fedővel rendelkezik, így hosszabban friss marad a benne tárolt étel. Étel szállí-tására is alkalmas a remekül záródó fedelének köszönhetően. Átlátszó anyaga miatt jól látható a benne tárolt étel. Egészségre káros anyagot nem tartalmaz! Űrtartalma: 0,8 l

Csajos Szendvicses – Ára: 1.490,- Ft
A praktikus Uzsidobozban mindenhová magunkkal vihetjük a házi készítésű szendvi-csünket. Funkcionális tároló doboz. Merev dupla vázzal, valamint fix pánttal rendelkezik. Mintás anyagának köszönhetően a doboz nem sérül meg a táska alján. Integrált zár-órendszere biztosítja a tökéletes zárást. Ajánljuk szendvicsek, saláták, tízórai vagy hideg ebéd, sütemények, édességek szállítására, de alkalmas kozmetikumokhoz, ékszerekhez vagy más apróságokhoz is. Egészséges uzsonna a szabadban. Utazáskor tárolhatunk benne gyógyszert, piperéket, varróeszközt, ollót stb. Mérete: 13,5 x 12,5 / 5 cm

Kristály Reggeliző (16 x 8 x 4,5 cm) – Akciós ára: 2.550,- Ft
Vaj, margarin, kemény és lágy sajt ideális tároló és tálaló edénye. Megállja a helyét az ünnepi terített asztalon is, hiszen elegáns tálalóedény. Megfordítva (mély része alul) apró édes és sós sütemények, különböző magok, darabolt zöldségek, gyümöl-csök tálalásához is ajánlhatjuk.

Elegancia Tálka (600 ml) levendula/fekete – Ára: 1.990,- Ft
Elegancia Tál (1,5 l) levendula/fekete – Ára: 3.690,- Ft
Az Elegancia tálak különleges eljárással, ún. kétkomponens technológiával készülnek. Ez az eljárás lehetővé teszi, hogy átlátszó és egyben színes legyen a termék, és a kü-lönböző színek között éles legyen a határvonal. Az Elegancia termékcsalád alapanyaga is egyedülálló: átlátszó polikarbonát. A tál alja belülről érdes felületű, mely megvédi az anyagot a karcolódástól tálalás közben is. Hideg ételek tárolására, szállítására, tálalására alkalmas ez a könnyű és elegáns tál. Teteje csepp- és légmentesen záródik, a rajta található fül felemelésével és közepének megnyomásával a felesleges levegő kiszorítható. A fedők nagy füllel rendelkeznek, így a tálak nyitása is nagyon egyszerű. Az Elegancia tálak természetesen a legjobb minőségű alap-anyagból készülnek, és ezekre is érvényes a 30 évre szóló Tupperware garancia. Mosogatógépbe ne tegyük a karcolódás megelőzése érdekében! Mikrosütőbe tilos tenni! A tálak egymásba rakhatók, így üresen kis helyen elférnek. Ha vigyázunk rá, nagyon sokáig az asztalunk dísze lehet.

Uzsidoboz Duó – Ára: 2.090,- Ft
(Mini Uzsidoboz: 10x8,4x5,2 cm + Közepes Uzsidoboz: 13x10x5 cm)
Az Uzsidobozok merev dupla vázzal, valamint fix pánttal rendelkeznek, integ-rált záró rendszerük biztosítja a tökéletes zárást. A közepes uzsidobozt ajánljuk szendvicsek, saláták, tízórai, édességek, apró rágcsálni valók, hámozott gyü-mölcsök szállítására, a mini uzsidobozban pedig a szendvicsekhez szükséges felvágott zöldségeket, apró finomságokat tárolhatjuk, szállíthatjuk.

Kanálbazár eszköztároló – Ára: 2.190,- Ft
Az Eszköztárolóban elhelyezett konyhai eszközeink nem foglalják a helyet a fiókban és mindig kéznél vannak. A tároló jól záródó tetővel van ellátva, ezért tároló edényként is használhatjuk.

Szilikon Szív Forma (rózsaszín) – 4.990,- Ft
Hagyományos és mikrohullámú sütőben, hűtőszekrényben és mélyhűtőben egyaránt használható. Sütőkesztyűben is biztos fogást nyújtanak a magas fülek. – 25 oC és + 220 oC közötti hőtűrőképességgel bír. Tilos grillező fokozaton használni! Rugalmas anyaga miatt könnyen kiszedhető belőle a sütemény. Egy hagyományos sütőrácsra 2 db Szilikon Szív forma fér. Mikrohullámú sütőben 1 db forma használható. A tökéletes eredményért használat előtt mindig mossuk el mosószeres vízzel, majd öblítsük el hideg vízzel, majd töröljük szárazra. Mindig Sütőkesztyűvel vegyük ki a sütőből! Töltött tortákhoz vágjuk ki a torta közepét Almaszúróval és töltsük meg krémmel! Díszítéséhez használjunk Habzsákot, Krémharmónikát! A krém készítéséhez pedig a Gyorskeverőt vagy a Magas Turbóaprítót.

UltraPlusz Alj + Tető (2 liter) – Ára: 17.990,- Ft
Az UltraPlusz család minden tagja különleges alapanyagból, az ún. likvid kristály polimerből készült. Ez az alapanyag lehetővé teszi, hogy a terméket mikrohullámú és hagyományos sütőben egyaránt lehessen használni. Az edények -25 foktól, +250 fokig hőállóak. Kifejezetten sütőben, vagy mikrohullámú sütőben való melegítésre, sütésre és főzésre fejlesztették ki, emel-lett azonban alkalmas fagyasztásra, hűtőszekrényben való tárolásra és tálalásra is. A speciális forma megtartja a hozzávalók aromáit és sokáig melegen tartja az ételt. A benne készült ételnek intenzívebb és jobb íze lesz. Az edény hő-megtartásának köszönhetően az ételek sütés közben a fedő levétele nélkül is megpirulnak, de nem száradnak ki. Hozzáadott víz és zsiradék nélkül tudunk párolni, sütni az edényben így megőrizzük az ételek vitamin és ásványi só tartalmát. Ha az edény tetejét fordítva helyezzük az aljra, akkor két szinten tudunk sütni-főzni egy időben.










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése