Tupperware Vasárnap estig tartó akciók

Lejárt




Mesterfogás Új Generációs Habverő akciós ára: 2.990,- Ft
Katalógusi árához (3.990,-) képest, 27  %-os kedvezménnyel, 1.000,- Ft megtakarítás!


Szövegközi kép 1

Vékony és rugalmas keverő a tökéletes végeredményért. A lekerekített végek nem karcolják az edényt. Az által, hogy szabadon mozognak a habverő szárak  munka közben, még hatékonyabb. A keverőfej formájának köszönhetően rendkívül egyszerű tisztítani. 

Nézd meg a videót
  




Új Generációs Szilikon Kenőecset forgatható fejjel – Akciós ára: 3.190,- Ft
Katalógusi árához (3.990,-) képest, 20 %-os kedvezménnyel,  800,- Ft megtakarítás!  

Szövegközi kép 2Szövegközi kép 3

A szilikon hőmérséklettűrő képessége -25º C és +220º C közötti. Rugalmas ecset, ami nem veszít formájából használata során. Széles ecset segítségével több mennyiségű szószt képes felvenni egyszerre és teljesen egyenletesen szétkenhető a folyékony hozzávaló. A sörték egyedülálló kialakításának köszönhetően sokkal pontosabb vele a kenés.  Az ÚG. Szilikon Kenőecset tökéletes sütemények és torták cukorral való bevonására, húsok és halak pácolásához, sütőformák kikenéséhez, tojássárgája felkenéséhez stb.





   Gyorskeverő – Ára: 10.890,- Ft
Utolsó Katalógusi árához (15.990,-) képest – 32 %-os kedvezménnyel, 5.100,- Ft megtakarítás!

Képtalálat a következőre: „tupperware szilikon keverő”

A tetőre 6 db kétágú habverőlapát van erősítve a hatékony és még gyorsabb munka érdekében. A tekerőkar levehető a könnyebb tárolás érdekében. Beépített tölcsérrel rendelkezik a tekerőkar, melynek űrtartalma 50 ml. Az alj magas, űrtartalma 1350 ml, átlátszó és mérőskálával ellátott. Az aljon található egy csúszásgátló szilikon gyűrű, melynek köszönhetően az edény stabilan áll a konyhapulton. Használata: Tojásfehérje, tejszínhab felveréséhez és szószok kikeveréséhez - gyors, hatékony, csendes és energiatakarékos. A szószok kikeverésénél a hozzávalókat apránként a tölcséren keresztül is adagolhatjuk. A Gyorskeverőt mindig csak 2/3-ig töltsük meg a hatékony eredmény érdekében.  Tisztítás: A fedél ergonomikus kialakítású, mely darabjaira szedhető, így könnyebb az eszköz tisztítása. A szilikon gyűrű kivételével minden darabja mosogatógépben is mosogatható. Méret: 14,4 x 18,9 x 26,2 cm magas. Űrtartalom: 1350 ml.

Nézd meg a videót






    Konyhaművész Univerzális Szóró – Ára: 3.890,- Ft
Utolsó Katalógusi árához (5.690,-) képest, 32 %-os kedvezmény, a megtakarítás 1.800,- Ft.

Szövegközi kép 4

A KM Univerzális Szóróval ideálisan adagolhatunk mindenféle por állagú élelmiszert (porcukor, liszt,  kakaó stb.), azok könnyed, egyenletes szórására alkalmas. Az alját és tetejét lezáró két zárófedőnek köszönhetően tárolhatunk is benne. Nem kell minden egyes alkalommal kiönteni és tisztítani. Tipp: A liszt- és porcukorszóróval ideálisan adagolhatjuk a lisztet nyújtás közben. Megszórhatjuk vele a gyúrólapot, a tésztát. Porcukor szórásához tökéletes segédeszköz.




  Mérő-Mix Pro (1,25 l) – Ára: 4.490,- Ft     
Szövegközi kép 5
Az új, 1,25 l-es Mérő-Mix Pro egy multifunkcionális edény, keveréshez, méréshez, tároláshoz és szűréshez is.   Jellemzői: 1,25 l felhasználható űrtartalom, 3 állású  (Nyitott állás -  Zárt állás -  Szűrő állás), fröcskölés gátló tető. Új, kiváló minőségű űrmérték skála a könnyű méréshez. Csúszásmentes talp a stabil keveréshez. Könnyen kombinálható a termékcsalád többi tagjával. Az űrmérték skála lehetővé teszi a száraz és folyékony hozzávalók pontos mérését.  Az új technikával nyomtatott űrmérték skála mosogatógép biztos. Az egyik oldalon a folyadék méréséhez a metrikus és angolszász űrmértékek is fel vannak tüntetve. A másik oldalon a cukor, liszt és rizs méréséhez található skála.  A Mérő-Mix Pro alján lévő csúszásmentes gyűrű stabil támaszt biztosít. A csúszásmentes gyűrű is mosogatógép biztos abban az esetben, ha a gyűrű fel van helyezve az edény aljára, így biztosítva, hogy ne deformálódjon el.  Jól kombinálható az Unierzális Szóróval és a Konyhagyöngyével, aminek elemei tökéletesen illeszkednek hozzá. A Gyorskeverő keverőfeje is illeszkedik hozzá. Mérete: 20,4 x 13,4 x 14,7 cm



 Mérő-Mix Pro és Konyhaművész Univerzális Szóró együttes vásárlása esetén egy Töltikét ajándékba adunk!
 Szövegközi kép 6

Nézd meg a videót






Jégkockavarázs – Akciós ára: 3.390,- Ft

Katalógusi árához (4.290,-) képest, 20 %-os kedvezménnyel,  900,- Ft megtakarítás!

Szövegközi kép 7Szövegközi kép 8

A jégkocka készítés és felhasználás egyszerű ezzel a termékkel. Könnyű vízzel feltölteni és az elkészült jégkockát is egyszerű üríteni.Kis szilikongomb segítségével tudjuk kinyomni a kockákat a formából. 14 db jégkocka készíthető benne egyszerre.  300 ml-es, 29,1 x 11 x 4,4 cm
TippTegyünk a tartóba télire apróra vágott petrezselymet, zellert, kaprot, vagy bármilyen fűszernövényt és azt fagyasszuk le. Télen elővéve leveshez, húshoz isteni fűszerünk lesz. Készítsünk látványos koktélt színes jégkockával. Hiszen akár gyümölcslé is lefagyasztható benne, ami igazán ínycsiklandóvá teszi az italunkat. A maradék bort, pezsgőt vagy gyümölcslevet kár lenne kiönteni. A Jégkockavarázsban lefagyasztva jégkockaként szolgál, de nem hígítja a vizet. Csodálatosan kellemes ízt ad mártásokba, levesekbe téve.
  



Friss Tál Szett (1 L + 1,5 L + 2 L) – Akciós ára: 6.690,- Ft               
Katalógusi árához (9.990,- Ft) képest – 33 %-os kedvezménnyel,  3.300,- Ft megtakarítás!

Szövegközi kép 9

A Friss Tálak lég- és cseppmentesen záródó biztonsági tetővel rendelkeznek, így kiválóan alkalmasak nagyobb mennyiségű étel, saláta, savanyúság, frissen tartására, szállítására.   Tárolás során helytakarékosan egymásba helyezhetőek.  Mosogatógépben tisztítható. Nem használható mélyhűtőben, ill. mikrohullámú sütőben. Forró ételt is tehetünk bele, 90 fokig bírja a hőt. Méret: 1 liter; Ø 19 X 6 cm - 1,5 liter; Ø 19 X 9 cm - 2 liter; Ø 19 X 11,7 cm





    Aroma Trió (3x200 ml) – Akciós ára: 2.990,- Ft
Katalógusi árához (3.990,-) képest, 25 %-os kedvezménnyel, 1.000,- Ft megtakarítás!

Képtalálat a következőre: „tupperware friss tál szett”

Kerek, átlátszó frissen tartó edények. Lég- és cseppmentesen záródó tetők. Kisebb élelmiszerek tárolására (fokhagyma, hagyma, élesztő), szállítására a legtökéletesebb eszköz. Ebben vihetjük a baba ételét utazás során. Szortírozásra is használhatjuk a háztartás bármely pontján: varrós dobozban gombok tárolására, gyógyszerek szállítására stb. Mindig szükség lehet rá! Nem használható mélyhűtőben, ill. mikrohullámú sütőben. Méretek:  200 ml; Ø 10 X 5 cm magas



Új Hullám Szögletes Tortatartó (34x15,7x13,2 cm) – Ára: 4.890,- Ft
Szövegközi kép 10
Sütemények, kekszek tárolására, tálalására és szállítására használhatjuk. Védőtetővel ellátott. Nagyméretű átlátszó ablak segíti a tartalom felismerését.  Mindkét oldalán használható a tálca. (A sütemény típusához igazíthatjuk. Pl. tortát a lapos felére könnyedén rácsúsztathatjuk, illetve mártással leöntött sütemények tárolására a peremmel rendelkező oldal nyújt lehetőséget.)



   
1 literes Mesterszakács FittSéf Főzőedény (14 cm) – Ára. 27.490,- Ft
Szövegközi kép 11
A legkisebb MSZ FittSéf Főzőedény ideális kis mennyiségű étel felmelegítésére, szószok, mártások, rántás, desszertek elkészítésére, tojás vagy tej főzésére.
 Zsiradék- és víz nélküli, takarékos főzést tesz lehetővé.  Energiatakarékos. Az edény alja 3 rétegű: rozsdamentes acél + aluminium + rozsdamentes acél. Oldala 1 rétegű rozsdamentes acél. Az edény gyorsan felmelegszik, így felgyorsítja a főzést.  Használhatjuk gáz, elektromos, kerámia és indukciós felületen egyaránt.  Az edény belső oldalán űrmérték jelzés található. A fedőn 3 pozícióba állítható szelep van.
3 állású szelep:
Fütyülő (sipoló) állás (hangjegy): az edény jelzi, ha megfelelő hőmérsékletű benne az étel.
Zárt állás (lakat): pároláshoz (kukta hatás alakul ki)
Nyitott állás (gőzfelhő): a szelep kiengedi a felgyülemlő gőzt és párát.




 Kristály Tál (2,1 l) + Lapos Kristály Tál (2 l) – Akciós ára: 11.490,- Ft  -  A szett 2 db-ból áll!
Katalógusi árához (15.180,-) képest, 24 %-os kedvezménnyel, 3.690,- Ft megtakarítás!
        
Képtalálat a következőre: „tupperware kristály tálak”Képtalálat a következőre: „tupperware  kristály tálak”

Kristály Tál (3,5 l) – Akciós ára: 6.200,- Ft
Katalógusi árához (8.490,-) képest, 26 %-os kedvezménnyel, 2.290,- Ft megtakarítás!
 Képtalálat a következőre: „tupperware kristály tálak”
Kristályok Tálaló edények, melyek a Tupperware exkluzív termékei. Az edények átlátszóak, így tartalmuk könnyen megállapítható. Csepp- és légmentesen záródó védőtetővel rendelkeznek. A tálak alsó része opálos, így könnyen egymásba helyezhetők anélkül, hogy megkarcolódnának. Hideg és forró ételek szervírozására egyaránt alkalmasak. Fontos! Mikróban nem használható! Mosogatógépbe nem helyezhetők, ill. kerülni kell dörzsi szivacs, vagy szemcsés tisztítószerek használatát! Tilos citrusfélék héját, ill. forrásban lévő folyadékot tenni a tálba, mert az foltot hagyhat a tálon, és eltorzíthatja annak alakját! Ezek az elegáns üveghatású tálak nagyszerűen kihasználhatóak. Felszolgálhatjuk benne az ebédet, salátákat, kompótot, savanyúságot, és ha megmaradt eltehetjük a hűtőbe. Az ünnepi asztal dísze lehet.
2,1 l-es tál: Ø 22 cm, magasság 10,5 cm
3,5 l-es tál: Ø 26 cm, magasság 12,5 cm
2 l-es lapos tál: Ø 31,5 cm, magasság 7 cm
.  




  Mikrós Delikát – Akciós ára: 2.990,- Ft
A katalógusi árához (3.990,-) képest, 25 %-os kedvezménnyel, a megtakarítás 1.000,- Ft.

Szövegközi kép 12

Gyors és egyszerű reggelik, ebédek, vacsorák és desszertek percek alatt! Spóroljunk időt, energiát. A Mikrós Delikát segítségével könnyen és egyszerűen készíthet el bármilyen tojásból készülő ételt, de egyéb finomságokat is  Hozzáadott zsiradék nélkül készíthetjük el ételeinket. Ideális megoldás egy gyors és egyszerű, ugyanakkor tápláló reggeli elkészítésére percek alatt. Speciális formájának köszönhetően egyéb egészséges fogások elkészítésére is alkalmas az előételektől egészen a desszertekig. Készíthetünk vele rántottát, különböző flanokat és pudingokat, melegszendvicset, süteményt stb. Méret: 430 ml.
Használati tippek: A tojásokat mindig felverve tegyük az edénybe, hígíthatjuk tejjel vagy pici vízzel is. Minimum két tojással készítsük el az omlettet.  Ha lehetséges, maximum 350-400 W-on használjuk az edényt. Ebben az esetben tovább tart a főzési idő (3-5 perc), de szaftosabb marad az étel.  Ha sonkát vagy sajtot adunk a tojásokhoz, alaposan keverjük össze. Ne készítsünk benne főtt- vagy lágy tojást (héjastól), mert szétrobbanhatnak.
Ajánljuk kollégistáknak, nyaralóknak, speciális étrendet követőknek, diétázóknak, akik szanatóriumban, tartós gyógykezelésen, üdülőben tartózkodnak és önellátásra is van lehetőség.  Munkahelyeken, ahol használnak mikrót. 

Nézd meg a videót:


Rakott Krumpli
Hozzávalók:
2 db kicsi burgonya kb. 15 dkg,4 teáskanál tejföl, 5 dkg füstölt kolbász, só bors,1 db tojás.
Elkészítés:
A burgonyát nagyon apró, vékony szeletekre vágjuk, beletesszük a Mikrós Delikátba, és 4-6 percig 400 W-on megpároljuk. Nem kell víz bele!
Utána rátesszük a kolbászt, a tejfölt, sót, borsot, és ráütjük az 1 db tojást.
Visszatesszük a mikroba és 3-4 perc 400W, majd ha kivettük, egy kicsit megkeverjük, hogy tojás mindenhova kerüljön. Még 2 perc és kész.

Bundás kenyér
Hozzávalók:
1 szelet kenyér,1 tojás,1/2 dl tej, só.
Elkészítés:
A kenyeret negyedelve tesszük bele a Mikrós Delikátba. A tojást és a sót mix fixben összerázzuk, és ráöntjük a kenyérre úgy, hogy az edény aljára is kerüljön egy kicsi tojás. Mikróba tesszük 400W-on, kb. 5 percre.

Zöldséges omlett
Hozzávalók:
¼ cukkini, 1kisebb sárgarépa,1/4 piros kaliforniai paprika, 1 újhagyma,2-3 db pici gomba 2-3 koktél paradicsom, 2 tojás, pici tejfel, só
Elkészítés:
A hozzávalókat julienne /vékony hosszú csikok/vágóval felszeleteljük. Az újhagymát is hosszúkásra vágjuk a zöldjét is. A paradicsomokat 4 részre vágjuk. Beletesszük a mikrós delikátba és 2-3 percre a mikróba tesszük. A tojásokat tejföllel és sóval habosra rázzuk a mini vagy kicsi vagy nagy -fixekkel. A habos tojásokat ráöntjük a megpárolt zöldségre és visszatesszük 3 percre a mikróba. A zöldségeket lehet variálni!!!





 Fesztivál  (1 l) – Ára: 3.490,- Ft

Képtalálat a következőre: „tupperware  mikros delikát”

Kupola alakú forma, mely különféle pudingok, fagylaltok, édes- és pikáns zselatinos hidegkonyhai ételek, mint például gyümölcs és zöldséges aszpik, kocsonyák, torták készítésére használható. Rizst, burgonyapürét, májpástétomot különleges módon tudunk tálalni segítségével. Sokrétűen kihasználható edény.  Űrtartalma 1 l-es. Formázóbetét zárja felül. Nagyon sima felületű az anyaga, hogy az étel könnyen kicsússzon belőle. Lég- és cseppmentesen záródó rugalmas tetővel rendelkezik, mely biztonságos szállítást tesz lehetővé. A formát használat előtt hideg vízzel öblítsük ki vagy vékonyan kenjük meg olajjal a formatál belső falát, attól függően, hogy mit készítünk benne.  A készítendő étellel ne tegyük tele a formatáljainkat csak a mintáig, különben nem lesz szép, amikor kiborítjuk a tányérra, mert „pereme” lesz.  A katalógusi   Desszertes Gyűrű segítségével emeletes tortát is készíthetünk gyerekzsúrra stb.
A jelenlegi kínálatban a termékhez nincs külön tálca és csak 1 féle formázó tető van a tálhoz.

Nézd meg a videót




  Mini Fiókbarát Szett (1,2 l-es Mini Magas Fiókbarát + 2x450 ml-es Mini Fiókbarát –Ára: 4.690,- Ft

Szövegközi kép 2

Amint az a nevéből is kiderül, a Fiókbarátokat fiókban tároláshoz tervezték, tetejük átlátszó, látható felülről mi van benne. De bárhol  ideálisak tárolásra. Tárolhatunk bennük száraz árut,  kekszeket, magokat, teát, apró kincseket,  lehet mini varrós készlet, gyógyszeres. Az alacsonyabbakat uzsi dobozként is használhatjuk.  Könnyen nyithatóak és zárhatóak.  Használhatjuk piknikezéshez, utazás során útravaló szállításához. De tárolhatunk benne akár háztartási kellékeket is vagy a fürdőszobában különböző piperét.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése