Tupperware Szilikon Mini Torta Forma – Akciós ára: 6.190,- Ft

Lejárt

Szilikon Mini Torta Forma – Akciós ára: 6.190,- Ft


Szövegközi kép 1
Katalógusi árához (8.890,-) képest 30 %-os kedvezménnyel, 2.700,- Ft megtakarítás!
Hagyományos és mikrohullámú sütőben, hűtőszekrényben és mélyhűtőben egyaránt használható.  Sütőkesztyűben is biztos fogást nyújtanak a magas fülek. 
Mérete: 29,8x19,4 cm, 115 ml-es kosárforma. – 25 oC és + 220 oC közötti hőtűrő-képességgel bír.  Tilos grillező fokozaton használni! Rugalmas anyaga miatt könnyen kiszedhető belőle a sütemény. A sütési idő rövidebb, mivel a kosárformák oldalainak vastagsága vékonyabb, a levegő áramlása pedig így hatékonyabb. 
Egy hagyományos sütőrácsra 2 db Szilikon Mini Tortaforma fér. Mikrohullámú sütőben 1 db forma használható. A tökéletes eredményért használat előtt mindig mossuk el mosószeres vízzel,  öblítsük el hideg vízzel, majd töröljük szárazra. Mindig Sütőkesztyűvel vegyük ki a sütőből! Töltött tortákhoz vágjuk ki a torta közepét Almaszúróval és töltsük meg krémmel! Díszítéséhez használjunk Habzsákot, Krémharmónikát! A krém készítéséhez pedig a Gyorskeverőt vagy a Magas Turbóaprítót. Készíthetünk benne édes, sós muffinokat, kis kenyereket, tésztás előételeket.

Nézd meg a videót:





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése