Tupperware Szilikon Gofri Forma – Akciós ára: 6.190,- Ft


Lejárt

Szilikon Gofri Forma – Akciós ára: 6.190,- Ft

Képtalálat a következőre: „tupperware szilikon keverő”
Katalógusi árához (8.890,-) képest, 30  %-os kedvezménnyel, 2.700,- Ft megtakarítás!

A Szilikon Gofri Forma helytakarékos, 4 gofrit lehet vele egyszerre sütni, és pehelykönnyű. 100 ml-es, 4 azonos gofri forma 15-20 perc alatt elkészíthető. Készítsen ízletes gofrit reggelire, ebédre, desszertnek, piknikhez, vagy egy jól megérdemelt szünethez. Vágja fel egyforma darabokra: a feldarabolt gofri tökéletes vendégváró falatoknak egy partin. A gofri édesen és sósan is elkészíthető, feltéttel, vagy töltelékkel tálalva. Könnyedén félbe, vagy harmadba vágható a páros számú rácsoknak köszönhetően. A rugalmas szilikon anyag nem törik, és nem deformálódik, rendeltetésszerű használat mellett. Ideális terméka sütőben és mikrohullámú sütőben való sütéshez, a hűtőben, vagy fagyasztóban való hűtéshez. 
 Méret: 19,4x30x2,7 cm

Nézd meg a videót:





Belga Gofri

Hozzávalók: 4 db tojás, 4 bögre (2 dl-es) liszt, 250 ml olaj, 850 ml tej, 2 ek. cukor, 1 cs. sütőpor, csipet só
Elkészítés: A hozzávalókat a Gyorskeverőben alaposan összekeverjük, majd a Mesterfogás Kis Merőkanállal a Szilikon Gofri Formába merjük. A Mesterfogás Cukrász Spatulával egyenletesre elsimítjuk a felületét, majd a 180 °C-ra előmelegített sütőbe tesszük, és aranybarnára sütjük. Tálaljuk az alábbi feltételek egyikével.

Chilis Csokiöntet

Hozzávalók: 1 tábla étcsokoládé, 1 dl tej, csipet őrölt chili
Elkészítés: A tábla csokoládét a Mikroséf Mikrokannában megolvasztjuk, hozzáadjuk a tejet és a chilit. Alaposan összekeverjük, és a gofrira öntjük.

Meggyes Csokihab

Hozzávalók: 2 ek. kakaóport (cukrozott), 250 ml habtejszín, 5 ek. meggy
Elkészítés: A habtejszínt a kakaóporral keverjük keményre a Gyorskeverőben, majd fogassuk bele a meggyet. Gofrira kenve fogyasszuk.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése